Femmefab

  Wij zijn Femmefab, een influencer marketing agency in Amsterdam. Vanuit de mooie Hallen van Amsterdam-West zoeken wij dagelijks de match tussen merken en onze influencers en publishers. Hoe? Door strategie, advies en creatie. Wie? Een sterk team van strategische en creatieve breinen. Wij creëren marketingstrategieën voor toonaangevende merken om resultaatgericht doelen te behalen. Onze Femmefab Family bestaat uit zo’n 60 influencers en publishers, gericht op de vrouw. Als onderdeel van EEN Media beheren wij ook eigen publishers waarmee we een groot deel van Nederland bereiken.


  Aan het juiste adres? Let’s connect!

  Concept & Creatie

  Aan de hand van een doelstelling bedenken wij een strategie om via de juiste kanalen de juiste doelgroep te bereiken. Dit begint vaak met het vinden van de juiste match tussen merk en influencer of publisher. Naast de inzet van influencers en publishers, beheert EEN Media ook een ontwikkeling- en designteam, voor het produceren van banners, landingspagina’s en andere grafische concepten.

  Influencers

  We werken nauw samen met 60 kwalitatieve influencers die allen een autoriteit zijn op eigen gebied. Ze hebben één gemeenschappelijke factor, namelijk de doelgroep vrouwen. Er is in de loop van de jaren een hechte band ontstaan met de influencers wat zorgt voor een fijne en betrouwbare samenwerking. Zo worden de influencers geregeld betrokken bij het creëren van een concept, zij kennen de doelgroep immers het beste.

   

  Bekijk ons volledige portfolio hier.

  Publishers

  Naast influencers vertegenwoordigen wij ook publishers: websites met een groot bereik. EEN Media heeft een vijftal publishers in huis: Ze.nl, Girlscene.nl,  TrendAlert.nl, Freshhh.nl en Fem-Fem.nl. Daarnaast behoren in ons portfolio ook publishers als Babystraatje.nl, Minime.nl en Herhealth.nl.

   

  Bekijk ons volledige portfolio hier.

  Social media

  YouTube, Instagram en Facebook zijn de kanalen die ingezet kunnen worden om marketing campagnes op te zetten. Social media kan worden ingezet ter ondersteuning en promotie van blogs en YouTube video’s, maar ook enkel voor een social media campagne. Social advertising is hierbij een tool dat kan worden ingezet op een nog groter bereik te creëren en hierbij een specifiek doelgroep te selecteren dat je als merk wilt bereiken.

  Branded content

  Branded content is een krachtige vorm van adverteren, via blogs, YouTube video’s en social posts. Een verhaal wordt op een creatieve manier verteld door de influencer of publisher om een groot bereik mee te creëren binnen de juiste doelgroep. Deze gesponsorde content kan worden ingezet voor diverse doeleinden, zoals brand awareness, bereik creëren, traffic naar een landingspagina of SEO.

  Video

  Een vorm van native advertising is InNative video. Deze uiting wordt gepositioneerd tussen content blokken van een artikel, waardoor de gebruiker de video ervaart als natuurlijke content, verweven in de bestaande tekst.

   

  De ontwikkeling en productie van de video kunnen wij ook op ons nemen. Deze video is vervolgens te gebruiken voor inNative video, maar bijvoorbeeld ook ter verspreiding op social media kanalen van de klant of influencers.

  Display & RTB

  De websites van de influencers en publishers bieden ruimte voor diverse display uitingen, zoals een billboard XL, een rectangle en een leaderbord. Naast de ruimte kunnen wij ook het creatieve werk op ons nemen met ons ontwikkel- en designteam.

   

  Banners kunnen direct maar ook via Real Time Bidding worden ingezet. Dit is mogelijk voor een divers aantal uitingen. Meer weten over het inzetten van Display of RTB? Wij hebben een collega in ons midden die je hier alles over kan vertellen.