Meer weten?

Girlscene’s Testpanel – de perfecte shampoo

Twintig enthousiaste Girlscene lezeressen mochten deelnemen aan Girlscene’s Testpanel om een shampoo te testen, zonder dat zij wisten van welk merk deze shampoo afkomstig was. Deze twintig meiden kregen een klein pakketje thuisgestuurd waarna een online enquête zou volgen. Een aantal van hen hebben wij gevraagd via Skype contact op te nemen met Danique, hoofdredactrice van Girlscene om te horen hoe zij het testen hebben ervaart. De belangrijkste vraag luidde natuurlijk;

‘Welk merk denk je dat je hebt getest?’

Lovende resultaten

Het testpanel is het meest enthousiast over de geur van Head & Shoulders 3-Action Formule, maar liefst 90% vindt dat de shampoo lekker ruikt. Daarnaast heeft 80% van de lezeressen ondervonden dat haar lokken enorm veel glans krijgen na gebruik van de shampoo. “Mijn haar glansde meer dan voorheen,” schrijft een lezeres in haar review. Ook merken veel lezeressen op dat hun haar meer volume heeft en vindt 85% dat de shampoo het haar goed reinigt. “Normaal moest ik mijn haar elke dag wassen omdat het super snel vet wordt. Met deze shampoo was het na twee dagen nog steeds niet vet! Ik heb het toen wel weer gewassen omdat dat wel zo fris is, maar deze shampoo is echt super voor meiden met vet haar,” luidt een reactie. Zoals de meeste mensen verwachten, zorgt Head & Shoulders écht voor minder roos. “Het gaf verrassend meer volume en mijn roos werd meteen iets minder,” aldus een tester.

head&shoulders-222

Om het succes van deze shampoo en alle lovende resultaten te vieren, mocht Girlscene nog eens 15 winpakketten met drie verschillende Head & Shoulders shampoos weggeven.

Terug naar boven