Meer weten?

STRIJKEN MET FRED

Braun-StrijkenmetFred-001

ACTIEWEBSITE OVER STRIJKEN

Speciaal voor de Braun CareStyle 5 stoomgenerator is er een actiewebsite ontwikkeld; www.strijkenmetfred.nl. De actiewebsite bestond uit leuke content over strijken zoals strijktips, strijkweetjes, winacties en informatie over verschillende stoomgeneratoren. De actiewebsite is ontworpen en gebouwd door het moederbedrijf van Femmefab, EEN Media.

Braun-StrijkenmetFred.nl-website

VIDEO EN FOTOGRAFIE

De video’s van de campagne zijn ontwikkeld door onze interne video content partner Play! Media. Daarnaast hebben zij ook de fotografie voor de actiewebsite, banners en workshop verzorgd.

 

BRANDED CONTENT EN SOCIAL MEDIA

Verschillende bloggers in de doelgroep van Braun hebben advertorials en social media ingezet om de actiewebsite strijkenmetfred.nl te promoten. De volgende onderwerpen stonden centraal bij de bloggers; kans op deelname aan de strijkworkshop met Fred, het sfeerfilmpje van de workshop en een review van de Braun Carestyle 5.

Braun-StrijkenmetFred-instagram

DISPLAY

Om extra traffic te generen voor Strijkenmetfred.nl is er display ingezet. Ook deze banners zijn intern ontworpen.

Braun-StrijkenmetFred-billboard-rectangle

WORKSHOP VAN FRED

De online strijkcampagne is offline versterkt door middel van een workshop. 20 winnaressen en 6 bloggers hebben deelgenomen aan een leuke dag vol grapjes van Fred, handige strijktips, heerlijke hapjes, knappe mannen en gezelligheid.

 

Terug naar boven